Doneren / Lid worden

STEUN DE DUITSE DOGGEN

 

Doneer uw bijdrage of steun ons maandelijks en word donateur.

U kunt ook lid worden van onze vzw, lidmaatschap is 10,- per jaar. U kunt zich aanmelden d.m.v. het contact formulier (te vinden onder contact) volledig in te vullen en bij bericht vermelden dat u graag lid wil worden van onze vzw. U ontvangt dan z.s.m. een bevestiging.

 

Rek.nummer NL: NL05 INGB 0007 7334 49 t.n.v. DogAngels Rescue

Rek.nummer BE: BE70 7370 4669 4025 t.n.v. DogAngels Rescue

 

Waarom lid worden van DogAngels Rescue?

Helaas moeten wij soms een Duitse Dog in nood ergens weghalen i.v.m. verwaarlozing. Geld is nodig om ons goed in te kunnen zetten voor de dog in nood. Denk aan aankoop bedrag om de dog weg te kopen, voer, dierenarts kosten, eventuele vergoeding gastgezin, spulletjes voor de eerste behoefte van de dog bij spoedplaatsing en ga zo maar door. 

U kunt ons helpen d.m.v. een donatie of u kunt lid worden van onze vzw.

Mocht het bedoeld zijn voor een specifieke dog of actie, wilt u dit dan even vermelden bij de overboeking. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plek terecht komt.

 

Wij zijn ook te vinden op facebook onder de naam DogAngels Rescue (DAR). U bent van harte welkom op onze facebook pagina, dus word gerust facebook lid.

 

* Wilt u graag vrijwilliger worden bij onze vzw dan is dat mogelijk. U kunt zich aanmelden middels het contact formulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.